Yankee Candle - Scentplug Starter Kit - Clean Cotton

I lager.

299 kr

ScentPlug Clean cotton från Yankee Candle är en elektrisk doftspridare eller elektrisk bas som sprider doft via eluttaget. Clean cotton är Yankee Candles mest populära doft alla kategorier. En frisk och fräsch doft av vita blommor med ett stänk av citron som skall påminna om ren tvätt som har fått torka ute i solen.Det finns tre inställningar för intensiteteten och för att justera doftstyrkan vilket innebär att du enkelt kan få just den doftststyrka som du önskar.

ScentPlug Refills finns i 2-pack som du köper när doftoljan är slut eller om du bara helt enkelt vill byta doft. Man kan också komplettera med en front i ett antal olika utföranden för att kanske matcha din egen inredning.

Innehåller: 1 ScentPlug basenhet, 1 Clean Cotton ScentPlug Refill

Doft: Clean Cotton
Doftfamilj: Friska
Hållbarhet: 4-6 veckor

Doftnoter:
Topp: Ozon, Gröna blad, Bergamott
Mellan: Liljekonvalj, Ros
Bas: Vetiver, Cederträ, Mysk, Träiga noter

Yankee Candle är världens största tillverkare av doftljus. Företaget är kända för att tillverka ljus av absolut högsta kvalitet och kännetecknas av att erbjuda ljus med marknadens längsta brinntider. En starkt växande produktgrupp är ScentPlugs,elektriska doftspridare eller elektriska basar som via eluttaget sprider härliga dofter ur Yankee Candles doftsortiment. Välj mellan ett stort antal olika dofter som alla passar till Yankee Candles ScentPlugs.