Bok - Soft minimal

I lager.

799 kr

Vi är en produkt av vår miljö. De utrymmen vi bor i och de föremål vi lever med påverkar hur vi känner, tänker och beter oss och bildar ramarna för vår identitet och livshistoria. Med ledning av syftet med välbefinnande, närmar sig Norm Architects, baserade i Köpenhamn, skapandet av arkitektur, interiörer och möbler utifrån tron att god design är en viktig del av ett gott liv.

Genom de insiktsfulla uppsatserna och de taktila bilderna som samlats i Soft Minimal delar Norm Architects de principer som ligger till grund för en människocentrerad designfilosofi, finslipad under 15 år. Den konstfulla balansen mellan ljus och skugga reflekteras i en svensk reträtt, medan ett japanskt hus tyst bekänner sig till den lugnande effekten av naturliga material; ett Sri Lankas residens vill ta in landskapet och en dansk butiksyta hyllar taktiliteten.

Soft Minimal fungerar som en källbok och estetisk inspiration för designproffs och entusiaster, och erbjuder ett nyanserat perspektiv på minimalism som är varmt, sensoriskt och varaktigt.